Against Modern Football

Het Real Madrid Resort Island

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Vol trots presenteerde Real Madrid voorzitter Florentino Perez het plan om maar liefst 1 miljard dollar te pompen in een eigen eiland bij de Verenigde Arabische Emiraten met hotels, een Real Madrid Museum, voetbalstadion en jachthaven in de vorm van het logo van de Spaanse grootmacht. Dit met als doel om nog meer geld te generen voor de club. Waar ze in Madrid natuurlijk apetrots zijn op dit plan gaan wij nu even op zoek naar een teiltje.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Ontroerende reacties familie Reyes na overlijden

  In de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Collectif Ultras Paris zet Parijs in vuur en vlam

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Awaydays: Madrid is van ons!

  In de actualiteit

  Ajacieden nemen Madrid over