Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Against Modern Football

Het programmaboekje is terug!

Vorig seizoen tikten we een berichtje over de moord op het programmaboekje bij FC Utrecht. De gratis boekjes die door enthousiaste vrijwilligers werden uitgedeeld werden vervangen door een heuse glossy met de hippe titel ‘FC Today’. Uiteraard moest er elke thuiswedstijd 2 euro neer worden gelegd voor het magazine, want waarom zou je de supporter ook nog maar iets cadeau doen. Om het nog erger te maken werden de vrijwilligers aan de kant gezet en vervangen door uitzendkrachten. Als klap op de vuurpijl probeerde de club ook de adverteerders van de supportersverenigingen te ronselen. Enfin, FC Utrecht deed waar het al jaren mee bezig was: afstand nemen van de achterban.

Gelukkig wint het moderne voetbal niet altijd. Na een collectieve boycot door de supporters kon de club niets anders doen dan de ‘FC Today’ weer omtoveren tot een ouderwets programmaboekje in een formaat dat weer in de broekzak past. Programmaboekjes zoals ze horen te zijn, programmaboekjes die je kunt sparen!

(Dank voor de tip Laurens en succes met verder sparen!)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de Boeken

  Rebellen van de Bunnikside: Eentje voor de eeuwigheid

  In de actualiteitIn de Boeken

  De Utrechtse Bunnikside komt met een boek

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van FC Utrecht

  In de actualiteitIn de videotheek

  Heerlijke corteo van Utrecht