Het is weer Bal!

Volgende week zondag, 6 september, is het zover. Dan wordt de eerste semi-literaire voetbalavond in het TOBACCO theater in Amsterdam gehouden, onder de naam Het is weer Bal!

Het principe van de avond is heel simpel, er komen wat voetbal auteurs/columnisten voorlezen, er is muziek, mooie beelden (van MotherSoccer), een voetbal quiz en dat in een gezellig klein theater waar de hapjes en drankjes worden rondgebracht door leuke meiden. In mei werden er al twee van zulke avonden gehouden, toen ter ere van het boek Wenen van Geluk. Maar nu is de insteek niet alleen Ajax, maar voetbal in al zijn pracht.

Deze eerste avond zal als thema FC Amsterdam hebben, de roemruchte cultclub waar (Amsterdamse) humor de boventoon voerde. Er komen wat oud spelers van de club langs en de quiz en de beelden zullen geheel in het teken van ‘de Lieverdjes‘ staan.

Verder komen David Endt, Menno Pot, Marcel van Roosmalen en Diana Kuip voorlezen.

Voorafgaand aan Het is weer Bal! kun je in de zaal, op groot scherm, naar Turkije-Nederland kijken. Een redelijk beslissende EK kwalificatiewedstrijd. Maar is Oranje niet je ding, kom dan wat later.

Kaartjes kosten slechts € 9,95, de zaal gaat open om 17:30 uur, de wedstrijd begint om 18:00 en Het is weer Bal! om 20:30 uur.

Kaarten zijn te koop via de website van het TOBACCO theater.

Tot zondag de 6e! Het wordt een topavond.

Gogme United
Gogme United is het alter-ego van Marcel Stephan (Amsterdam 1964), Ajacied sinds 1976 en daarmee hekkenhanger pur-sang. Verantwoordelijk voor onder andere onze literaire rubriek In de boeken Naast In de Hekken schrijft Marcel artikelen op z'n weblog Gogme United en is hij de oprichter/eigenaar van Gogme Web Services

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.