9296Ruim een week geleden kwamen de supporters van Go Ahead Eagles in actie tegen de geruchten dat de club kunstgras zou overwegen in De Adelaarshorst. De Supportersvereniging Go Ahead Eagles deed wat echte voor supporters opkomende supportersverenigingen doen en zette de actie ‘Middenstip’ op poten. De actie miste zijn uitwerking niet, want vandaag is bekend gemaakt dat er echt gras in het echte stadion blijft liggen.

Alle reacties van binnen en buiten de club op de keuze tussen kunstgras en veldverwarming wegende, en natuurlijk ook de lopende Actie Middenstip, kon de conclusie niet anders zijn dan dat de club kiest voor de aanleg van veldverwarming. ‘Echt gras hoort bij het DNA van deze club’, aldus aanstaand voorzitter Edwin Lugt.

De felicitaties gaan uit naar de mensen bij Go Ahead die dit opgezet. Het is slechts een kleine slag in de strijd tegen het moderne voetbal, maar wel een hele fijne om te winnen.

We zijn bij In de Hekken extra blij trouwens, want wij mogen ons dankzij de actie sinds vorige week eigenaar noemen van 10m2 echt gras in De Adelaarshorst!

Mocht je zelf ook eigenaar willen worden van een stukje grasmat dan kan dat: maak minimaal een tientje (voor 1m2) over op bankrekeningnummer 130877131 (IBAN: NL42RABO0130877131) t.n.v. Go Ahead Eagles Voetbal B.V. onder vermelding van je naam en actie Middenstip.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.