In de fotoreportages

Hertha in de hekken!

Na een jaar het genoegen te hebben gehad om in de Tweede Bundesliga te spelen gaat Hertha BSC zich vanaf aankomend seizoen weer meten met de sterkste ploegen uit Duitsland. Gisteren promoveerden de mannen uit Berlijn (met Nederlandse doelman Maikel Aerts in de goal) door met 0-1 te winnen bij MSV Duisburg. De Tilburg Tifosi waren aanwezig om sfeer te proeven en dat is zo te zien wel gelukt.

TEGENHETMODERNEVOETBAL.NL DUS!

Dat ze behoorlijk in de hekken hingen daar blijkt uit de foto’s van MSV-Bilder:

Omdat je natuurlijk het lekkerste in de hekken hangt met een sjaaltje krijg je van ons de kans om er eentje te winnen. Volger 1500 op Twitter wint er sowieso één en op donderdag verloten we er nog eens twee onder al onze volgers. Laat even weten dat je ons volgt door even met de volgende hashtags te smijten: #ikwildiesjaal #indehekken #againstmodernfootball

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Het dilemma van Wimbledon. Club van supporters of toch de investeerders?

  In de actualiteit

  Hertha BSC herdenkt Berlijnse Muur op indrukwekkende wijze

  In de actualiteit

  Dynamo Dresden in Berlijn, nog even nagenieten

  Against Modern FootballAjax Champions League

  Ajax komt eraan, Londen is in paniek!