In de fotoreportages

Hertha in de hekken!

In de Hekken Shop

Na een jaar het genoegen te hebben gehad om in de Tweede Bundesliga te spelen gaat Hertha BSC zich vanaf aankomend seizoen weer meten met de sterkste ploegen uit Duitsland. Gisteren promoveerden de mannen uit Berlijn (met Nederlandse doelman Maikel Aerts in de goal) door met 0-1 te winnen bij MSV Duisburg. De Tilburg Tifosi waren aanwezig om sfeer te proeven en dat is zo te zien wel gelukt.

TEGENHETMODERNEVOETBAL.NL DUS!

Dat ze behoorlijk in de hekken hingen daar blijkt uit de foto’s van MSV-Bilder:

Omdat je natuurlijk het lekkerste in de hekken hangt met een sjaaltje krijg je van ons de kans om er eentje te winnen. Volger 1500 op Twitter wint er sowieso één en op donderdag verloten we er nog eens twee onder al onze volgers. Laat even weten dat je ons volgt door even met de volgende hashtags te smijten: #ikwildiesjaal #indehekken #againstmodernfootball

retro voetbalshirts
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Supporters Girondins de Bordeaux willen hun club terug

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  Against Modern Football

  Voetbal op echt gras: VVV is de volgende