In de actualiteit

Henk Hut Memorial Cup

In de Hekken Shop

We hebben beetje een zwak voor HFC Haarlem en daarom zullen we het niet nalaten om af en toe wat reclame te maken voor de jongens die de club levend houden. Zo is er aanstaande zaterdag een enorm old-school toernooi aan de Jan Gijzenkade en iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Het belooft zaterdag 21 mei 2011 een bijzondere dag te worden in het Haarlem-stadion. Door illustere oud-voetballers van de voormalige clubs HFC Haarlem, FC Amsterdam, RCH en FC Wageningen zal gestreden worden om de Henk Hut-memorial-cup. Dit toernooi, dat niet alleen eer bewijst aan de legendarische Haarlemvoorzitter Henk Hut, maar vooral ook aan vele decennia voetbalglorie van deze vier voetbalclubs, heeft alles om het begin te worden van een mooie traditie.

Martin Haar, Piet Keur, Wytze Couperus, Abe van den Ban, Cees van Slooten, Heini Otto, Mark Verzijlberg, Robbie de Kip, Barrie van Galen, Aad Mathot, Ton Pronk, en Bennie Blikslager: namen die op zich al voldoende reden zijn om weer eens een kijkje te nemen aan de Jan Gijzenkade.

Maar er is op zaterdag 21 mei nog veel meer te doen: een voetbaltoernooi voor supporters, live-muziek, springkussens en activiteiten voor kinderen, een loterij, verkoop van HFC Haarlem-merchandise, een borrel, barbecue en als afsluiting een gezellige feestavond.

Kijk ook op De Roodbroek voor meer informatie.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Onverslijtbare clubliefde in Wageningen

In de Boeken

Verdwenen profclubs: testament voor de achtergebleven supporters

Vergane Glorie

Vergane Glorie: De Wageningse Berg 2.0

In de actualiteit

Het is weer Bal!