In de actualiteitIn de videotheek

Help de kampioen uit 1957: help RBC

RBC werd in 1957 kampioen in de Tweede Klasse B en daar bestaan werkelijk schitterende beelden van.

RBC Kampioenschap Tweede divisie B 1957 (kleur) van Robert van Z op Vimeo.

Om Roosendaal weer te kunnen laten genieten van voetbal op niveau zijn supporters en sponsoren een petitie gestart tegen het beleid van de KNVB. Die wil namelijk dat RBC weer opnieuw begint in de Vijfde Klasse, terwijl de club zelf een doorstart wil maken in de Hoofdklasse. Nu kennen we de ins- en outs verder niet, maar als we moeten kiezen tussen het steunen van supporters die hun club terug willen en een voetbalbond die niets op heeft met supporters dan weten wij wel aan welke kant we staan. Help de supporters van en RBC en vul die petitie in voor ze!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Straf FC Groningen: Geen supporters op Vak-F tegen Twente

  In de actualiteit

  KNVB niet gediend van pitch invasion: boete Willem II

  In de actualiteit

  Boete FC Twente: KNVB kent geen emotie

  In de actualiteit

  Brigata Tifosi: "Sta op tegen de KNVB"