In de fotoreportages

Heet avondje in voorronde CL

In de Hekken Shop

De derde voorronde van de Champions League leverde enkele interessante affiches op. De wedstrijden AEK Athene – CSKA Moskou en Partizan – Olympiakos zorgden voor hooggespannen verwachtingen wat betreft tifo en pyro. De liefhebbers werden niet teleurgesteld! Met name Partizan maakte indruk met een mooie tifo en choreo. Bij het Griekse AEK Athene werd het nodige vuurwerk ontstoken voorafgaand aan de wedstrijd. Ook tijdens de wedstrijd maakten de Grieken gebruik van veel pyro. Slavia Praag, de kampioen van Tsjechie, deed vuurwerktechnisch lekker mee!

Sfeeractie Slavia Praag voorafgaand aan de wedstrijd tegen Bate Borisov.

Pyro van AEK Athene.

Actie van Partizan.

Ook werd de volledige actie van Partizan met bewegend beeld vastgelegd:

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Terugblik op mooie Europese avonden

GroundhoppingIn de actualiteitScandinavië

FC Midtjylland: De Deense underdog in Poule D van Ajax

GriekenlandIn de actualiteit

Duizenden supporters van PAOK bij het stadion

HongarijeIn de actualiteit

Ferencváros na 25 jaar terug in de Champions League!