In de actualiteitIn de fotoreportages

Heerlijke voetbalavond in Doetinchem

In de Hekken Shop

Met een nieuwe speelronde voor de deur, blikken we nog even terug op het hoogtepunt van afgelopen week: De Graafschap – NEC Nijmegen. Dit seizoen is de Vijverberg al meermaals het toneel geweest voor heerlijke voetbalavonden. Onder meer de affiches De Graafschap – Go Ahead Eagles en De Graafschap – Fortuna Sittard waren genieten geblazen: mooie sfeer, volle uitvakken en grote doeken van Brigata Tifosi.

Afgelopen vrijdag stond er weer een topper op het programma: De Graafschap – NEC. De ploeg uit Nijmegen werd gesteund door een vol en sfeervol uitvak. Brigata Tifosi stal de show met wellicht de mooiste sfeeractie in Nederland van het seizoen 2017/2018 tot op heden. Kijk en geniet van enkele plaatjes!

Bron: Brigata Tifosi & Legio Noviomagum

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Legio Noviomagum en HKN vieren 120 jaar NEC Nijmegen

België & Nederland

De Vijverberg kleurt blauw-wit

In de actualiteit

NEC toont prachtige video: Barreto keert terug op het oude nest

Het seizoen 2019-2020

Dit is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020