Derby Days

Heerlijke sfeer bij Standard Luik – Anderlecht

Gisteren stond de topper tussen Standard Luik en Anderlecht op het programma. Dat leverde net als de vorige edities genoeg spektakel op. Afgelopen december hield supportersvereniging PHK 04 er tijdelijk mee op, omdat supporters van Anderlecht met hun vlag aan de haal gingen. In de wedstrijd tegen Anderlecht kwam PHK 04 weer terug op de tribunes. En dat lieten ze aan iedereen weten met een heerlijke tifo. Ook Ultras Inferno hadden een mooie tifo gemaakt met de nodige vuurwerk. Genoeg geluld, bekijk hieronder de beelden!

Foto’s

Tifo van Ultras Inferno

Tifo van PHK 04

Foto’s via Standard Luik

Video’s

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Niels Verzijlberg
Over de schrijver

Hoofdredacteur van In de Hekken. Derdejaars SPECO Sportcommunicatie student. Studeert momenteel journalistiek in Oulu, Finland. Is gek van voetbal in het algemeen en probeert zoveel mogelijk wedstrijden in binnen- en buitenland te bezoeken. Houdt ook de socials van In de Hekken bij.
Ook leuk om te lezen...
Mooiste sfeeracties

Mooiste sfeeracties: week 15

In de actualiteit

Februari 2017: Sprookje van Lincoln City, Saint-Étienne de baas in Manchester

In de actualiteitUltras/fanatieke supporters

Ultras Inferno pakken uit voor 20ste verjaardag

In de fotoreportages

Een rondje langs de velden (week 43)