Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de videotheek

Heerlijke sfeer bij MSV Duisburg – 1. FC Magdeburg

MSV Duisburg

Afgelopen vrijdag stond de wedstrijd tussen MSV Duisburg en 1. FC Magdeburg op het programma en beide supportersgroepen maakten er een groot feest van. Allereerst hadden de supporters van MSV Duisburg voor de aftrap een schitterende tifo-actie vanwege het 10-jarige bestaan van Proud Generation. De supporters van Magdeburg, maar liefst 2.500, reageerden hier prima op door heel de wedstrijd hun club vocaal aan te moedigen. Aan de start van de 2de helft gingen de supporters van Magdeburg helemaal los met gezang en vuurwerk. Dat leverde indrukwekkende beelden op zoals te zien is in onderstaande filmpje. Vanaf minuut 8 gaan de supporters van Magdeburg helemaal los. Kijk en geniet vooral!

Schitterende tifo-actie van de supporters van Duisburg (via Turus.net)

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Niels Verzijlberg
Over de schrijver

Hoofdredactie van In de Hekken. Vierdejaars SPECO Sportcommunicatie student. Content Creator bij RKC Waalwijk. Is gek van voetbal in het algemeen en probeert zoveel mogelijk wedstrijden in binnen- en buitenland te bezoeken.
  Ook leuk om te lezen...
  GroundhoppingIn de actualiteitIn de fotoreportages

  Ružomberok: voetballen bij een UNESCO werelderfgoed

  In de actualiteitIn het uitvak

  Quick Boys en VV Katwijk: Van uitwedstrijden thuiswedstrijden maken

  België & NederlandIn de actualiteitIn de fotoreportages

  Eagles winnen knallende bekerkraker bij IJsselmeervogels

  In de actualiteitIn de fotoreportages

  Ultras Strasbourg zetten Calais in vuur en vlam!