In de actualiteit

Heerlijke pyroshow bij Ter Leede – SC Feyenoord

Eerder dit seizoen bezocht ik al een aantal wedstrijden voor de districtsbeker, onder andere in Sliedrecht en ’s-Gravenzande. En dat beviel me eigenlijk wel. Nu reis ik dus weer af naar Sassenheim om de kwartfinale tussen Ter Leede en SC Feyenoord bij te wonen. Laatstgenoemde trakteert ons op een zalige pyroshow!

Ter Leede – SC Feyenoord wordt bestempeld als een risicowedstrijd. Zodra de mannen van Sportclub Feyenoord ergens komen, raken de autoriteiten in paniek. Zeker als er, zoals vanavond, een plaats in de KNVB-beker op het spel staat. Zodoende zijn er dus ook aardig wat stewards en agenten opgetrommeld. Achteraf gezien hebben zij een rustige avond hebben gehad.
Vlak voor de aftrap zorgen de supporters van SC Feyenoord voor een heerlijke sfeer door middel van een pyroshow! Deze show kan er niet voor zorgen dat SC Feyenoord op het veld wat passie toont. De Rotterdammers vertrekken naar huis met een 3-0 nederlaag. Maar al met al heeft de avond wederom heerlijke beelden opgeleverd! Kijk en geniet!

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Danny Otto
Over de schrijver

Trotse supporter van ADO Den Haag, aanwezig in vak O (Midden-Noord). Enorme voetballiefhebber die bij elke buitenlandse trip de voetbalcultuur wil proeven.
  Ook leuk om te lezen...
  België & NederlandIn de actualiteit

  Pyro en bekervoetbal in baggerstad Sliedrecht

  Columns

  THEY FADE AND DIE...

  In de fotoreportagesIn de videotheek

  SC Feyenoord - WKE