In de fotoreportages

Heerlijke Europa League avond

Ook het Europees voetbal is weer begonnen en in de Europa League stonden enkele interessante affiches op het programma. Neem nu bijvoorbeeld Rode Ster Belgrado tegen CSKA Moskou. Rode Ster heeft een vriendschap met Spartak (vijand van CSKA) en daarentegen heeft CSKA een vriendschap met Partizan (vijand van Rode Ster). Waar Rode Ster een fraaie tifo had, hadden de supporters uit Moskou het nodige vuurwerk meegenomen. Ook bij Kopenhagen tegen Atletico Madrid was het vooraf genieten geblazen.

Beelden

Rode Ster Belgrado – CSKA Moskou

OGC Nice – Lokomotiv Moskou

Ludogorets – AC Milan

Kopenhagen – Atletico Madrid

Spartak Moskou – Athletic Bilbao

Borussia Dortmund – Atlanta Bergamo

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Niels Verzijlberg
Over de schrijver

Hoofdredacteur van In de Hekken. Derdejaars SPECO Sportcommunicatie student. Studeert momenteel journalistiek in Oulu, Finland. Is gek van voetbal in het algemeen en probeert zoveel mogelijk wedstrijden in binnen- en buitenland te bezoeken. Houdt ook de socials van In de Hekken bij.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

FC Prishtina: Europees in Kosovo

In de actualiteitOost-Europa

Finale Europa League - Elitaire Droefenis

In de actualiteit

Uefa Maffia - Finale Vermoord

In de actualiteit

Dortmund ziet titel verdwijnen na pijnlijk verlies in Kohlenpott-derby