Voetbal in Zuid-Amerika

Heerlijk: de Copa Libertadores met publiek!

Tijdens de corona-periode was het in Zuid-Amerika ook leeg op de tribunes, maar gelukkig is dat ook daar voorbij. Zo was onze redacteur De Twaalfde Man al bij de Clásico de Avellaneda en mag ik me vanaf nu weer bezig gaan houden met heel veel fijne beelden uit oorden hier ver vandaan en hopelijk heel veel San Lorenzo (beter wordt het niet). Deze week was het voor veel clubs weer tijd voor de Copa Libertadores en daar viel al weer genoeg te genieten:

Estudiantes – Red Bull Bragantino (2-0)

Corinthians – Boca Juniors (2-0)

Als jonge voetbalsupporter vond ik het al heerlijk om me onder te dompelen in de Zuid-Amerikaanse (en Italiaanse) voetbalcultuur en de voorliefde voor de passie op de tribunes aldaar zorgden er uiteindelijk ook wel voor dat In de Hekken ooit is begonnen. Mocht je beelden tegenkomen die niet bij ons mogen ontbreken dan kan je me altijd even mailen op [email protected]. Het zou mooi zijn om genoeg input te krijgen om wekelijks meer van dit te kunnen laten zien!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %