Nadat Erik de Vlieger in het nieuws verscheen met zijn ambitie om HFC Haarlem weer tot leven te wekken hebben supporters van Haarlem dit aangegrepen om duidelijk te maken dat een terugkeer van hun club niet alleen bij ambitie hoeft te blijven. Een aantal supporters hebben een Facebookpagina in het leven geroepen om te laten zien dat HFC Haarlem ook na 5 jaar zonder proflicentie nog springlevend is. De pagina wordt inmiddels al ondersteund door meer dan 3000 sympathisanten en wij denken zomaar dat dit er nog veel meer gaan worden de komende tijd. Het lijkt ons in ieder geval geweldig als de ambitie om de club weer terug te brengen ook echt in de praktijk kan worden gebracht.

Een pagina liken om te laten zien dat je een mooi initiatief steunt is maar een hele kleine moeite, dus like ze hieronder massaal en laat ze daar in Haarlem merken dat ze er niet alleen voor staan!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.