In de actualiteit

In Haarlem hoort een betaald voetbalclub

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Nadat Erik de Vlieger in het nieuws verscheen met zijn ambitie om HFC Haarlem weer tot leven te wekken hebben supporters van Haarlem dit aangegrepen om duidelijk te maken dat een terugkeer van hun club niet alleen bij ambitie hoeft te blijven. Een aantal supporters hebben een Facebookpagina in het leven geroepen om te laten zien dat HFC Haarlem ook na 5 jaar zonder proflicentie nog springlevend is. De pagina wordt inmiddels al ondersteund door meer dan 3000 sympathisanten en wij denken zomaar dat dit er nog veel meer gaan worden de komende tijd. Het lijkt ons in ieder geval geweldig als de ambitie om de club weer terug te brengen ook echt in de praktijk kan worden gebracht.

Een pagina liken om te laten zien dat je een mooi initiatief steunt is maar een hele kleine moeite, dus like ze hieronder massaal en laat ze daar in Haarlem merken dat ze er niet alleen voor staan!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitVergane Glorie

  Haarlem-stadion, de Noord-Hollandse tijdmachine

  In de fotoreportages

  Het trieste verhaal van het Haarlemstadion

  Columns

  Een onneembare vesting

  Columns

  Nare nasmaak aan de Tweede Divisie