In de actualiteit

Gruwelijk mooie beelden bij één van de eerste kampioenen van België

We houden bij In De Hekken van alle soorten voetbalcultuur. Maar wanneer supporters hun club in handen hebben, dan zijn wij gruwelijk blij. Bekend voorbeeld zijn onze vrienden van Lyra Lierse. Maar onderbelicht, onterecht, is Yellow Blue SK Beveren. Supporters besloten na de fusie tussen Beveren en Waasland hun eigen club, SK Beveren, weder op te richten. Opdat de ziel van de club nooit verloren zal gaan. 

De club heeft het zwaar en lastig. Na acht jaar pendelt de club tussen de Tweede en Derde Provinciale Divisie in.  Oftewel het zevende en het achtste niveau van België. Supporters hebben nog altijd hun passie voor de club. Vorig jaar degradeerde de club naar de Derde Provinciale. Dit seizoen stak de geel-blauwe formatie met kop en schouders boven de rest van de teams uit. Dat resulteerde gisteren in een vroeg kampioenschap. Geniet van de heerlijke beelden!

Check hier nog een vet filmpje!

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Columns

  “Die mannen van Krubeek meugen zegge wa ze willen"

  In de actualiteit

  “Deze club heeft nog een ziel” - Op bezoek bij FC United of Manchester

  Columns

  Kafka in het Waasland