De aanvoerder van KSC Lokeren beweerde in de media dat onderaan de voetballadder beginnen, eigenlijk geen optie is. Supporters van KSK Beveren, die hun eigen club oprichtten na een opmerkelijke fusie, beleven hun club intens en puur.

Onderstaand artikel is geplaatst in april 2019.

We houden bij In De Hekken van alle soorten voetbalcultuur. Maar wanneer supporters hun club in handen hebben, dan zijn wij gruwelijk blij. Bekend voorbeeld zijn onze vrienden van Lyra Lierse. Maar onderbelicht, onterecht, is Yellow Blue SK Beveren. Supporters besloten na de fusie tussen Beveren en Waasland hun eigen club, SK Beveren, weder op te richten. Opdat de ziel van de club nooit verloren zal gaan.

De club heeft het zwaar en lastig. Na acht jaar pendelt de club tussen de Tweede en Derde Provinciale Divisie in.  Oftewel het zevende en het achtste niveau van België. Supporters hebben nog altijd hun passie voor de club. Vorig jaar degradeerde de club naar de Derde Provinciale. Dit seizoen stak de geel-blauwe formatie met kop en schouders boven de rest van de teams uit. Dat resulteerde gisteren in een vroeg kampioenschap. Geniet van de heerlijke beelden!

https://twitter.com/MichielBuytaert/status/1112316861360889856

 

 

Check hier nog een vet filmpje!

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.