Eredivisie

Groundhop-arrangement in Leeuwarden

SC Cambuur speelt dit seizoen nog in het oude stadion voordat ook deze heerlijke old school bak vervangen gaat worden door een modern stadion. Om iedereen een kans te geven om zich nog een keer onder te dompelen in de nostalgie van wat was en nog is, heeft de club iets leuks bedacht.

Groundhop, rondleiding en overnachting

Cambuur heeft samen met de supportersverenigingen een plan uitgewerkt dat romantici de kans biedt om nog één keer die ouderwetse voetbalcultuur op te snuiven in Leeuwarden en wij kregen vanuit de club het verzoek of we dit met onze volgers wilden delen. Dit omdat ze in Leeuwarden weten dat de echte stadionfetisjisten en groundhoppers hier graag rondhangen.

Bij de groundhop zelf krijg je op een wedstrijddag een rondleiding van een fanatieke supporteer, bekijk je een wedstrijd van SC Cambuur en overnacht je daarna in het Alibi Hostel (waar je slaapt in een cel!).

Als het je leuk lijkt om dit te doen kan je even kijken op de website van het Hostel, waar je nog meer informatie kunt vinden over het arrangement.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %