Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de videotheek

Grote derby in Polen

Afgelopen weekend stond de Poolse derby tussen de twee beruchte ploegen Lech Poznan en Legia Warschau weer op het programma. Waar het voor Poolse begrippen vanwege een gebrek aan tifo’s op visueel gebied wellicht een beetje tegenviel, was het vocaal weer top van beide kanten. Ook de pyroshow in het uitvak was van grote klasse. De bezoekers uit Warschau gingen er met de drie punten vandoor.

https://www.youtube.com/watch?v=EFd6Q_o5XAg

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  Oost-Europa

  Slask Wroclaw - Legia Warschau: wedstrijd op de tribune

  Away Days VoetbalreizenHet seizoen van

  Het seizoen van IDH Travel tot Away Days

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Football without fans is nothing

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen van: Mickey van der Hart bij Lech Poznań