In de actualiteit

Gelukkig hebben wij de foto’s nog: Oosterparkstadion

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

In ‘Gelukkig hebben wij de foto’s nog’ uit 2007 vertellen Martin Groenewold, Evert van Dijk, Corné Sparidaens en Kees van de Veen het verhaal van het afscheid van het Oosterparkstadion en doen dit voornamelijk in beelden. Op internet zijn lang niet alle pagina’s uit het boek te zien, maar degene die we wel zagen bezorgden ons de (goede) rillingen. Van de wandeling naar het stadion tot de snacks van Van Gelder, het zijn stuk voor stuk beelden die op je netvlies blijven plakken en die je doen terugverlangen naar de ouderwetse stadions.

Martin schreef ter gelegenheid van het boek, maar vooral uit liefde voor het Oosterpark ook het prachtige nummer Oosterpark 2011.

Het boek is helaas niet meer in de winkel verkrijgbaar, maar gelukkig heeft schrijver Martin Groenewold zelf nog een stapeltje (inclusief cd) te koop voor de ware liefhebber (mailt hem en u zult antwoord krijgen).

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    In de Boeken

    Cupkoorts FC Groningen: de droom van elke supporter