Ingezonden

Geld verdienen met voetbal kijken

Voetbal is misschien wel één van de meest bekeken sporten wereldwijd. Iedereen kent wel een aantal mensen in zijn of haar omgeving die aan voetbal doen en wie kent er nou niet de fanatieke voetbalkijkers? Daar kun jij uiteraard over meepraten. Elke dag kun je via verschillende televisiezenders en online kanalen voetbalwedstrijden van over de hele wereld kijken. Veel van die wedstrijden worden ook tegelijkertijd uitgezonden omdat het er zoveel zijn. Moeilijk kiezen welke wedstrijd je moet kijken, je wilt natuurlijk niets missen. Als jij een echte voetballiefhebber en -kenner bent dan heb ik goed nieuws voor je! Weet jij precies welke wedstrijden wanneer gespeeld worden en weet jij zeker wie er gaat winnen? Doe dan je voorspelling en misschien win jij dan wel heel veel geld met jouw hobby! Hieronder leg ik je uit hoe alles werkt.

De meest populaire bookmakers

Bookmakers, een woord waar ik tot voorkort nog nooit over gehoord had. Wat zijn bookmakers en hoe werkt het? Op Wikipedia staat de volgende uitleg:

Bookmaker is de Engelse uitdrukking voor iemand die het mogelijk maakt om te wedden (gokken) op de uitslag van een wedstrijd, toernooi of gebeurtenis’’

In Nederland hebben we websites waarop je een overzicht kunt vinden van de beste en grootste/ meest bezochte bookmakerwebsites van Nederland. Hieronder zet ik er een paar voor je op een rijtje:

  • Bet365
  • BetCity
  • Holland Casino
  • ToTo

Hoe werken voetbal goksites?

Nu je weet dat er verschillende voetbal goksites bestaan en je weet hoe je ze kan vinden is het ook handig om te weten hoe het werkt natuurlijk. Op de websites zelf kun je alle informatie vinden, maar hieronder leg ik je ook alvast wat basisbeginselen van het voetbalgokken uit.

Het eerste wat je moet weten is dat je op verschillende wedstrijden mee kunt gokken. Daarnaast kun je ook binnen die wedstrijden weer verschillende voorspellingen doen. Aan hoe meer wedstrijden jij mee gokt hoe meer geld er valt te verdienen. De bedragen die je met jouw voorspellingen zou kunnen winnen, wanneer deze voorspellingen ook echt daadwerkelijk uitkomen, staat altijd van tevoren aangegeven.

Je kunt kiezen voor de verschillende uitslagen (dit verschilt ook per spel dat je speelt)

  • De thuispartij wint
  • De uitpartij wint
  • Het wordt gelijkspel
  • Voorspellen welke teams gaan scoren
  • Voorspellen of er bijvoorbeeld meer of minder doelpunten gescoord worden of extra minuten gespeeld worden of juist niet

Zo zijn er nog andere, talloze spelopties om te spelen, deze kun je vinden op de websites van de verschillende bookmakers.

Bij het doen van jouw voorspellingen kun je zelf het bedrag kiezen dat je in wilt leggen. Je ziet dan meteen het bedrag verschijnen wat je wint wanneer jouw voorspelling uitkomt. Hoe hoger het bedrag is wat jij inlegt, hoe meer geld je ook kunt winnen. Ook geldt: wanneer er minder mensen dezelfde uitslag als jij voorspellen, dan hoeft het prijzengeld onder minder mensen verdeeld te worden en zul je dus ook automatisch meer geld krijgen wanneer jouw voorspelling(en) uitkomt.

Komen al jouw voorspellingen binnenkort uit?

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %