In de actualiteit

Geest gespot op Boliviaanse tribune

In Bolivia hebben ze echte ‘magische’ fans. Op een video van Fox Sports (boehhh) is een zwarte gestalte te zien, die sneller dan Usain Bolt door het publiek rent en ogenschijnlijk dwars door een hek heen knalt.

Inmiddels heeft het verhaal al Engelse kranten gehaald en gaat het razendsnel over sociale media. Voor zover ons bekend is, heeft nog niemand een verklaring voor het fenomeen.

Update: een oplettende lezer linkte door op Youtube en bracht ons bij een filmpje waarop te zien is dat de ‘geest’ gewoon een man is, die heel erg hard rent. De vrije doorgang door een hek is nog een raadsel, maar daar zal ook wel een uitleg voor zijn (open poort, o.i.d.). Mysterie ontrafeld, waarvoor dank.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Jannes van Roermund
Over de schrijver

Jannes van Roermund is fan van NAC. Hij werd journalist vanwege voetbal en leerde dat er meer was. Gelukkig bleef de passie. Voor In de Hekken schrijft hij over politiegeweld, de KNVB en de farce Qatar. "Ronaldo en Messi zullen schitteren op een massagraf."