In de videotheek

Geef het door!

Een dag na de wat hoog oplopende emoties bij Newcastle United een ode brengen aan de supporters van dezelfde club? Wij doen het gewoon, dat opgeheven vingertje laten we aan anderen over.

Als je het hebt over voetbalbeleving denken veel mensen dat je dan hebt over hetgeen we op de velden voorgeschoteld krijgen. Niets is echter minder waar. Voetbalbeleving gaat over wedstrijddagen, in de kroeg hangen met je maten (Pre-Match Drinking Session) en vervolgens 90 minuten lang compleet en vaak onredelijk uit je plaat gaan op de tribunes. Een goede PMDS gaat altijd gepaard met de nodige onderbroekenlol, van die humor die je alleen maar snapt als je wel eens een goede sessie hebt gedaan…

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %