In de videotheek

Geef het door!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Een dag na de wat hoog oplopende emoties bij Newcastle United een ode brengen aan de supporters van dezelfde club? Wij doen het gewoon, dat opgeheven vingertje laten we aan anderen over.

Als je het hebt over voetbalbeleving denken veel mensen dat je dan hebt over hetgeen we op de velden voorgeschoteld krijgen. Niets is echter minder waar. Voetbalbeleving gaat over wedstrijddagen, in de kroeg hangen met je maten (Pre-Match Drinking Session) en vervolgens 90 minuten lang compleet en vaak onredelijk uit je plaat gaan op de tribunes. Een goede PMDS gaat altijd gepaard met de nodige onderbroekenlol, van die humor die je alleen maar snapt als je wel eens een goede sessie hebt gedaan…

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Newcastle United en Saudi-Arabië: een nieuw dieptepunt

  In de actualiteit

  Steward duwt supporter; supporter gearresteerd

  In de fotoreportages

  Een sterk pleidooi voor bier tijdens de wedstrijd

  In de actualiteit

  TV-zender 'naait' Newcastle-fans oor aan