Actueel

Fuck Eredivisie Live!

Ophef in het uitvak bij FC Utrecht gistermiddag. Het inmiddels wel bekende ‘Fuck Eredivisie Live’ doek van Vak-P moest op last van de zender uit het stadion worden verwijderd. De hoge heren van de betaaltelelevisie houden niet van kritiek en vonden het nodig om FC Utrecht te vragen of ze het wilden verwijderen. Waar het FC Utrecht had gesierd om dit verzoek vriendelijk te weigeren werkten ze natuurlijk onmiddellijk mee om deze belachelijke vorm van censuur toe te passen.

Nadat de supporters van Twente het doek wisten te redden uit de handen van de stewards en deze vervolgens weer ophingen kwamen de gele jassen met versterking. Ook met een flinke groep lukte het ze niet om het doek te pakken te krijgen en toen werd er besloten om de politie het vak in te sturen. Jullie lezen het goed, de politie kwam het vak in om het doek in beslag te nemen. Gelukkig hielden de jongens van Vak-P stand en hebben de stoottroepen van Eredivisie Live het doek niet te pakken gekregen.

Het moet toch niet gekker worden allemaal!

(foto’s zijn afkomstig van fcutrechtnieuwegein.com)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %