In de actualiteit

Fuck Eredivisie Live!

Ophef in het uitvak bij FC Utrecht gistermiddag. Het inmiddels wel bekende ‘Fuck Eredivisie Live’ doek van Vak-P moest op last van de zender uit het stadion worden verwijderd. De hoge heren van de betaaltelelevisie houden niet van kritiek en vonden het nodig om FC Utrecht te vragen of ze het wilden verwijderen. Waar het FC Utrecht had gesierd om dit verzoek vriendelijk te weigeren werkten ze natuurlijk onmiddellijk mee om deze belachelijke vorm van censuur toe te passen.

Nadat de supporters van Twente het doek wisten te redden uit de handen van de stewards en deze vervolgens weer ophingen kwamen de gele jassen met versterking. Ook met een flinke groep lukte het ze niet om het doek te pakken te krijgen en toen werd er besloten om de politie het vak in te sturen. Jullie lezen het goed, de politie kwam het vak in om het doek in beslag te nemen. Gelukkig hielden de jongens van Vak-P stand en hebben de stoottroepen van Eredivisie Live het doek niet te pakken gekregen.

Het moet toch niet gekker worden allemaal!

(foto’s zijn afkomstig van fcutrechtnieuwegein.com)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitStart de Normalisatie

  KNVB en FOX: Nog ongemakkelijker dan Ciara

  België & NederlandIn de actualiteit

  Quick Boys 100 jaar

  Groundhopping

  Greenock Morton: gastvrij & authentiek

  In de actualiteit

  Feyenoord: gijzeling van een volksclub