In de actualiteit

Fuck Eredivisie Live!

Ophef in het uitvak bij FC Utrecht gistermiddag. Het inmiddels wel bekende ‘Fuck Eredivisie Live’ doek van Vak-P moest op last van de zender uit het stadion worden verwijderd. De hoge heren van de betaaltelelevisie houden niet van kritiek en vonden het nodig om FC Utrecht te vragen of ze het wilden verwijderen. Waar het FC Utrecht had gesierd om dit verzoek vriendelijk te weigeren werkten ze natuurlijk onmiddellijk mee om deze belachelijke vorm van censuur toe te passen.

Nadat de supporters van Twente het doek wisten te redden uit de handen van de stewards en deze vervolgens weer ophingen kwamen de gele jassen met versterking. Ook met een flinke groep lukte het ze niet om het doek te pakken te krijgen en toen werd er besloten om de politie het vak in te sturen. Jullie lezen het goed, de politie kwam het vak in om het doek in beslag te nemen. Gelukkig hielden de jongens van Vak-P stand en hebben de stoottroepen van Eredivisie Live het doek niet te pakken gekregen.

Het moet toch niet gekker worden allemaal!

(foto’s zijn afkomstig van fcutrechtnieuwegein.com)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Straf FC Groningen: Geen supporters op Vak-F tegen Twente

  ColumnsIn de actualiteit

  FC Twente heel m'n leven lang: Ultras Vak-P is terug

  In de actualiteit

  Partners gezocht!

  In de actualiteit

  Boete FC Twente: KNVB kent geen emotie