Against Modern Football

Fuck Barca en Madrid!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Supporters van Sevilla FC zijn het zat dat zij zich constant aan moeten passen aan Barcelona (578 miljoen euro schuld), Real Madrid (589 miljoen euro schuld), de Spaanse voetbalbond en de televisiemaffia. De supporters zijn boos dat van alle TV-gelden de helft naar Barcelona en Madrid gaat, terwijl de andere 18 clubs de rest mogen verdelen. Toen de club zich hier voor het seizoen tegen uitsprak werden zij door de Spaanse bond “beloond” met late wedstrijden op maandag en donderdag. Nadat een aftrap van Sevilla werd uitgesteld door een persconferentie van Real Madrid liep de emmer in Sevilla over. De supporters lieten hun onvrede blijken voor de wedstrijd tegen Levante.

Ergens lijkt het ons niet zo moeilijk: spreek met 18 clubs af dat je niet meer gaat voetballen als de verdeling zo blijft. Kijken hoe lang ze dat volhouden!

(Dank Jeffrey)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Ontroerende reacties familie Reyes na overlijden

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 15

  In de actualiteit

  120 piek voor een uitkaartje

  In de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Collectif Ultras Paris zet Parijs in vuur en vlam