Against Modern Football

Fuck Barca en Madrid!

Supporters van Sevilla FC zijn het zat dat zij zich constant aan moeten passen aan Barcelona (578 miljoen euro schuld), Real Madrid (589 miljoen euro schuld), de Spaanse voetbalbond en de televisiemaffia. De supporters zijn boos dat van alle TV-gelden de helft naar Barcelona en Madrid gaat, terwijl de andere 18 clubs de rest mogen verdelen. Toen de club zich hier voor het seizoen tegen uitsprak werden zij door de Spaanse bond “beloond” met late wedstrijden op maandag en donderdag. Nadat een aftrap van Sevilla werd uitgesteld door een persconferentie van Real Madrid liep de emmer in Sevilla over. De supporters lieten hun onvrede blijken voor de wedstrijd tegen Levante.

Ergens lijkt het ons niet zo moeilijk: spreek met 18 clubs af dat je niet meer gaat voetballen als de verdeling zo blijft. Kijken hoe lang ze dat volhouden!

(Dank Jeffrey)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %