In de videotheek

Free 413

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De jongens uit Vak 413 in de Arena worden compleet gestoord van de jassenbrigade van Ajax en dat willen we graag even onder de aandacht brengen voor ze. Toegegeven, we kennen de beweegredenen van de jassen niet, maar je wordt toch helemaal gek als die gasten constant het idee hebben dat ze moeten laten zien dat ze de baas zijn. Sterker nog, met dit soort figuren op de tribune zou je al supporter bijna terugverlangen naar de tijd dat de politie dit werk nog deed.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #9: Bradley uit Halifax

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de actualiteit

  Derde ster en nummer 34: Ajax pakt bijzondere landstitels op 15 mei

  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen van: AFC Ajax