In de actualiteit

Fox Sports: Ons voetbal

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Gisteren verstuurden alle clubs uit het Betaald Voetbal in Nederland en Fox Sports een gezamenlijke brief. Ook was er een bijpassend filmpje gemaakt. Toegegeven, de boodschap is prima en het ziet er gelikt uit. Maar Fox Sports: Ons Voetbal? 

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1259016406953275399?s=20

Ons Voetbal

Als we het hebben over ”Ons Voetbal” dan hebben we het over zaterdagavond 8 uur. Of zondagmiddag half drie. Niet zaterdag 18.30 en 20.45 of zondagochtend 12.15 of zondagavond 16.45 of 20.00. Niet maandagavond 20.00.

We hebben het dan over bekerwedstrijden om 8 uur. En niet op supporters onmogelijke tijdstippen van 18.30 of 20.45.

Fox Sports laat op meerdere vlakken zien niets van ”ons voetbal” te begrijpen. Zo trapt Hans Kraay in februari nog een goedbedoelde actie van PSV supporters de grond in. Zij gaven hun ploeg, met fakkels en ander vuurwerk, een steuntje in de rug. Kraay vond het allemaal maar overdreven gedoe.

Enkele dagen later was er het merkwaardige incident met Mohamed Ihattaren. Daar zorgde Fox hoogstpersoonlijk voor Fake News. ADO supporters kregen onterecht ladingen kritiek over zich heen.

Vorig seizoen gooiden Fox Sports samen met de KNVB het gehele speelschema om voor Ajax. Dat de club uit de hoofdstad zo goed mogelijk ondersteund moest worden in een historisch Europees seizoen, is terecht. Echter gooide Fox Sports vervolgens het gehele speelschema om, omdat er anders op zondagavond 16.45 geen wedstrijd op TV zou zijn.

Fox Sports, het is ons voetbal!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Veel KKD clubs zijn nooit live op FOX

  In de actualiteitStart de Normalisatie

  KNVB en FOX: Nog ongemakkelijker dan Ciara

  In de actualiteit

  Rupert bedankt!

  Against Modern Football

  De televisiekijker verloor...