Voetbal in Duitsland

Fotoverslag Duitse Ultracultuur: Kreisliga

Soms vragen we ons af of we het nog een stukje obscuurder kunnen maken op de site. En dan vinden we een fotoverslag dat duidelijk maakt dat de Duitse Ultracultuur niet ophoudt bij de Bundesliga’s.

Duitse Ultracultuur

Een wedstrijd tussen twee clubs waar we nog nooit van hebben gehoord in de Altherren Kreisliga. Een totale aanwezigheid van 57 supporters op een verlaten sportveldje in the middle of nowhere. Maar wel met de Ultras Kröbeln. Een stukje Duitse Ultracultuur zoals we die bij het Nederlandse amateurvoetbal ook kennen. Een groepje van tien supporters die met hun outfits, gezang en pyro voor een prachtig stukje voetbalcultuur zorgen. En onze huisfotograaf Los Misenas maakte er wederom een schitterende fotoreportage van!

Foto’s

Dit is een artikel uit de serie Ultracultuur gemaakt door de fotograaf Los Misenas. Check hier meer fotoverslagen van zijn hand!

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %