Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Ultras/fanatieke supporters

Fotoverslag Duitse Ultra cultuur: Energie Cottbus – VFR Aalen

De derde Bundesliga staat nou niet per se bekend om haar geweldige voetbal. Des te meer is de competitie een bolwerk van gigantische volksclubs. Denk maar eens aan 1860 München, SC Karlsruhe, Hansa Rostock, Kaiserslautern en Energie Cottbus. Die laatste speelde afgelopen week een belangrijke wedstrijd om degradatie te ontlopen tegen het reeds gedegradeerde VFR Aalen. 12.000(!) toeschouwers waren getuige van een heerlijk sfeertje en een belangrijke overwinning. Fotograaf Los Misenas laat ons weer keihard genieten van een stukje ultra cultuur.

Foto’s

Dit is een artikel uit de serie Ultra Cultuur gemaakt door de fotograaf Los Misenas. Check hier meer vette fotoverslagen van zijn hand!

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Duitsland

  Energie Cottbus Beker: kraker tegen Bayern

  Ultras/fanatieke supporters

  Fotoverslag Poolse Ultra cultuur: Miedź Legnica - Slask Wroclaw

  In de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Ultras Legia Warschau met knetter dikke pyro actie

  In de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Poolse Ultras: Fotoverslag Slask Wroclaw - Gornik Zabrze