In de fotoreportages

Fotoreportage: Rood is onze Veste

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

“Rood is onze Veste, trots zijn alle Tukkers…”, galmt het al jaren door De Grolsch Veste. In deze zomerperiode hebben de Ultras van Vak-P het initiatief opgepakt om de bekende kreet nog meer eer aan te doen. Samen met leden van verschillende supportersverenigingen zijn ze de afgelopen weken bijna dagelijks in en rondom het stadion te vinden. Door middel van sponsoring en donaties wordt het stadion, aan zowel de binnen- als buitenkant, voorzien van nieuwe schilderingen.  

“Op een zaterdag liep er zeventig man”, zegt initiatiefnemer Joost Middelhoff tegenover de officiële website van FC Twente. Dat levert natuurlijk prachtige plaatjes op. Fotograaf ‘fr88nk’ legde de werkzaamheden op een prachtige, rauwe manier vast. Geniet van de foto’s.

 

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Boy de Haan
Over de schrijver

Eindredacteur bij In de Hekken. Studeert Journalistiek om continu met voetbal, maar vooral de daarbij horende randzaken, bezig te mogen zijn. Heeft een voorliefde voor kleine dorpsclubs, stokoude tribunes en bomvolle uitvakken. Hoopt dat kunstgras ooit in zijn geheel zal verdwijnen.
  Ook leuk om te lezen...
  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #10: Wayne uit Edinburgh

  In de actualiteit

  Rood is onze Veste: Supporters FC Twente schilderen stadion 'Twente rood'

  In de actualiteit

  35.000 Tukkers on tour: Wil de laatste het licht uitdoen?

  In de actualiteit

  FC Twente moest na de vuurwerkramp 'gewoon' voetballen