In de actualiteit

Fortuna Düsseldorf 120 jaar

Fortuna Düsseldorf 120 jaar

Afgelopen dinsdag werd Fortuna Düsseldorf 120 jaar. Reden voor de fans om een spontaan en prachtig cadeau te geven. Tegen middernacht togen honderden fanatieke fans van de Flingeraner richting de Rijnkade, met in hun achterzak een fakkel: 120 fakkels in totaal om precies te zijn. Iets na middernacht was Fortuna Düsseldorf 120 jaar en ontstaken de fans de fakkels als verjaardagskaarsjes. De gebouwen aan de Rijnkade kleurden prachtig rood en vanaf de verte was een prachtige rode gloed te zien. Alles werd gadegeslagen door de Duitse Oom Agent, die met een glimlach naar het prachtige schouwspel keek en de fans hun ode aan hun liefde liet brengen. En dat leverde vanzelfsprekend prachtige beelden op!

Met aan dank Ben D. voor de tip

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Groundhopping

  Schalke 04 - Fortuna Düsseldorf: heerlijke bekeravond

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 12)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 50)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 35)