Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de fotoreportagesIn de videotheek

Forever Red

Danny Dichio speelde in totaal 59 wedstrijden voor Toronto FC, maar desondanks is hij in Toronto een held voor het leven geworden. Dat had de oud-speler van o.a. Queens Park Rangers, West Bromwich Albion en Millwall zelf waarschijnlijk niet kunnen bedenken.

Na een seizoen in de MLS nam hij afscheid van Toronto FC en het betaalde voetbal, hij deed dat waarschijnlijk op het hoogtepunt van zijn carriere. Hij werd bedankt met een heel mooi spandoek (vandaar dit hele verhaal eigenlijk).

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de schijnwerpers

  Uitgelicht: Toronto FC

  In de actualiteit

  Feest bij Toronto FC

  Groundhopping

  De Canadese Klassieker