In de actualiteit

Football without fans is nothing

In Leeuwarden neemt de lokale trots SC Cambuur het aankomende zaterdag op tegen hekkensluiter Roda JC. Een cruciaal duel in strijd tegen degradatie en het belang ervan is ook bij de directie van de Limburgers bekend. Als blijk van waardering neemt de club uit Kerkrade de kosten van het busvervoer van de lange rit naar Leeuwarden op hun conto. De supporters worden bedankt voor hun onvoorwaardelijke steun en kunnen voor slechts negen euro een kaart voor het uitvak bemachtigen. Op deze manier hoopt het bestuur van Roda JC het uitvak uit te verkopen en de spelers dat extra steuntje in de rug te geven bij hun strijd om in de eredivisie te blijven.

Football Without Fans Is Nothing

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Pitchhitter
Over de schrijver

Pitchhitter (Mark) is niet bepaald fan van het moderne voetbal. Om de vele regels rondom het voetbal in Nederland hopt hij dan ook regelmatig naar het buitenland. Via @Pitchhitterfc is hij op Twitter te volgen.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  De ellenlange martelgang voor Roda-supporters

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: Roda JC

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: SC Cambuur Leeuwarden

  Columns

  Wat als mijn cluppie er niet meer is?