In de actualiteit

Football is not a TV show

Gespot in Engeland, de briljante campagnes van Portsmouth FC (tegenwoordig League Two) en Swindon Town (League One) om seizoenkaarten voor jongeren te verkopen. In een tijd waar je vanuit je lange bank iedere mogelijke wedstrijd kunt kijken die je kunt bedenken en allerlei voetbalspelletjes kunt spelen, zou je haast vergeten dat je ook nog voetbalwedstrijden in een stadion kunt bezoeken.

Portsmouth FC startte de campgane

Portsmouth FC startte de campgane

401804_564680186887230_1913913473_n

En Swindon Town nam hem al gauw over

 

(Voor de Portsmouth FC plaat: Dank aan Ries S.!)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Groundhopping

  (Bijna) alles klopt aan Fratton Park

  GroundhoppingIn de fotoreportages

  Typisch Engelse voetbalsfeer bij Southend United FC

  In de actualiteit

  Lang leve de pitch invasion!

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Hartlepool moet weer 'the town's club' worden