Als redactie wonen we af en toe zo ongeveer op de planeet Youtube en daar kwamen we een aantal fascinerende trailers tegen van een documentaire met de titel ‘Football is God’. In de documentaire worden drie supporters met een diepe passie voor Boca Juniors gevolgd en afgaande op de trailers hebben de Deense makers een meesterwerk afgeleverd.

De documentaire is al uit 2010 en zou dus overal te krijgen moeten zijn, maar helaas leverde een zeer uitgebreide zoektocht van onze kant niets op. Lees je dit en weet je waar deze te zien/downloaden (foei!) of te koop is, deel dat dan even via [email protected] zodat wij het weer door kunnen geven aan alle andere liefhebbers. Aan de VPRO’s van deze wereld: doet deze eens uitzenden herhalen!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.