Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Against Modern Football

FIFA think again

Via de mail ontvingen we een tip van Niels over een website die de FIFA probeert over te halen om het WK van 2022 niet in Qatar te houden en ondanks dat we helemaal niets hebben tegen Qatar (of met interlandvoetbal), kunnen we ons uiteraard vinden in het initiatief en de argumenten van ‘FIFA think again‘. De toewijzing klopt niet, het is er te heet, ze hebben niet eens stadions en het allerergste: ze schenken geen bier!

De FIFA kennende betwijfelen de kans van slagen van de actie, maar aangezien niet geschoten altijd mis is, moeten we ze wel een kans geven. Bezoek de site, lees de argumenten en help ze door te mailen.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  ColumnsIn de actualiteit

  FIFA: de malafide voetbalbond

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Alles wat mis is aan het WK in Qatar

  Columns

  WK Voetbal XL. We zijn er weer bij!

  In de videotheek

  Vangen Sepp!