In de actualiteit

FEU Zwolle viert 5 jaar jubileum

5 jaar FEU Zwolle In de Hekken

Afgelopen weekend vierde FEU (Far East Ultras) Zwolle hun 5-jarige jubileum tegen N.E.C. Het jubileum werd fraai gevierd met een schitterend spandoek voor de Marten Eibrink Tribune Noord. In de 5 jaar dat FEU bestaat hebben ze al menig sfeeracties gemaakt zoals het megadoek tijdens de bekerfinale in De Kuip over de Zwolse zijde ging. Inmiddels is FEU niet meer uit het stadion weg te denken en is het altijd sfeervol op de staantribune achter de goal. Naast de verschillende tifo-acties strijd FEU hard voor normalisering in het voetbal en strijden zij tegen het moderne voetbal. Namens In De Hekken feliciteren wij FEU Zwolle met dit jubileum en wij hopen dat jullie nog lang door blijven gaan!

5 jaar FEU Zwolle In de Hekken

 

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Niels Verzijlberg
Over de schrijver

Hoofdredactie van In de Hekken. Vierdejaars SPECO Sportcommunicatie student. Content Creator bij RKC Waalwijk. Is gek van voetbal in het algemeen en probeert zoveel mogelijk wedstrijden in binnen- en buitenland te bezoeken.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 47

  België & NederlandIn de actualiteitIn de fotoreportages

  HSV Hoek morele winnaar in bekercompetitie

  In de actualiteit

  Je hebt niet in de gaten wat je allemaal met me doet

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 19)