In de videotheek

Feest in Dresden

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

We hadden naar aanleiding van dit spandoek eigenlijk besloten om Dynamo Dresden links te laten liggen, maar na diverse tips over hun promotie naar de 2e Bundesliga moeten we daar op terugkomen. Zo’n doek is in onze ogen echt walgelijk, maar als we alle supporters van Dynamo nu over één kam gaan scheren doen we iets waar we zelf een grote hekel aan hebben: generaliseren.

Nu waar het echt om gaat dus, de promotie. Na 5 jaar ploeteren in de Derde Divisie maakt Dynamo de stap omhoog weer en dat werd zo gevierd.

Voor de wedstrijd:

De sfeer tijdens de wedstrijd:

Na de wedstrijd:

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de actualiteit

  Dynamo Dresden in Berlijn, nog even nagenieten

  In de actualiteit

  No Pyro No Party: HSV - Dynamo Dresden

  In de actualiteit

  Mei 2017: Mooie dag Rotterdamse voetbal, Football Army Dynamo Dresden