In de actualiteit

FCUM: going up again!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Dankzij een 1-0 overwinning op Stourbridge verzekerde FC United of Manchester zich gisteravond van promotie naar de Conference North.

De rebellenclub die ontstond uit onvrede over het beleid bij Manchester United promoveerde dankzij de overwinning voor de vierde keer in tien jaar. Maar liefst 3588 supporters waren gisteren getuige van de promotie en wij ontdekten tot ons grote plezier dat Nederlander en voetbalcultuurfilmer PI-ALFA ook van de partij was.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de videotheek

  FC United of Manchester degradeert met klasse!

  In de actualiteit

  Het Poolse sprookje van Termalica

  Against Modern Football

  Manchester United bedreigt eigen supporters

  In de videotheek

  Juichen in je eentje