In de actualiteit

FAHK

Sebastiaan van Football is more than just a game! kwam in Almelo opmerkelijke posters tegen met de beeltenis van oud KNVB bestuurder Henk Kesler. Henk, die in dienst van de KNVB veel vrienden maakte is in Almelo totaal niet geliefd omdat hij een geschiedenis heeft bij rivaal FC Twente en te meer omdat hij in Almelo naar voren is geschoven om te bemiddelen bij het nieuw te bouwen stadion aldaar. Een Twente-man die Heracles moet helpen, het lijkt in alles op vloeken in de kerk. Waar FAHK voor staat? Wij gokken op het Front Anti Henk Kesler!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.