ActueelAmateurvoetbalFotoreportagesVoetbal in Nederland

Excelsior’31 samen met trouwe aanhang op jacht naar promotie

Zaterdag 9 december: VV Scherpenzeel – Excelsior’31. Excelsior’31 staat bovenaan en is bij winst winterkampioen. Beide ploegen hebben dit seizoen nog niet verloren en daarom mag deze wedstrijd een topper genoemd worden in de Hoofdklasse-D!

Promotie

Na flink wat voorbereidingen reist een groep van meer dan 150 supporters vanuit Rijssen naar Scherpenzeel. Een bomvolle partybus zorgt voor een heerlijke ‘awayday-gevoel’. De terugweg reizen zelfs vier spelers van het eerste elftal mee naar Overijssel.

Ondanks een rode kaart na drie minuten en een 2-0 verlies voor Excelsior’31, hebben de supporters een gezellige dag met elkaar gehad. Het resultaat naast het veld mag er wel wezen! De planning voor een nieuwe awayday wordt al gemaakt. De begeleidende tekst van de sfeeractie, mag duidelijk zijn na de degradatie van afgelopen seizoen: promotie! Een compilatie van de sfeerimpressies is hieronder te zien.
In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %