Actueel

Everton én Liverpool!

Supporters van Everton en Liverpool hebben besloten om zich samen in te zetten voor een betaalbare derby voor iedereen.

De Blue Union (Everton) en Spirit of Shankly (Liverpool) hebben besloten om de rivaliteit voor even aan de kant te zetten zodat ze zich samen in kunnen spannen voor goedkopere kaarten voor de uitvakken in beide stadions bij de onderlinge wedstrijden. In een verklaring geven beide groepen aan dat supporters van Liverpool en Everton een unieke relatie hebben met elkaar en dat zij door de jaren heen samen zijn gekomen wanneer dit nodig was.

In een statement geven beide groepen aan dat de uitsupporters van beide clubs een onmisbare rol spelen in de onderlinge wedstrijden en dat het de clubs zou sieren als zij dit zouden erkennen door de kaartprijzen vast te zetten op 20 pond per kaart.

In het eerste weekend van oktober zullen er door het hele Engelse voetbal acties zijn voor goedkopere ticketprijzen omdat iedereen het er wel over eens is dat het de “gewone man” bijna onmogelijk wordt gemaakt om altijd en overal aanwezig te kunnen zijn.

(foto via Spirit of Shankly Facebook)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %