In de actualiteit

Even helpen, mensen!

Wat doe je als armlastige Regionalliga-vereniging en je ontvangt Bundesliga-clubs Eintracht Braunschweig en FC Schalke 04 als voorbereiding op het nieuwe seizoen?! Juist, je vraagt je eigen aanhang om te zorgen dat de gasten er netjes bij zitten… Zo ook bij 1.FC Lokomotive Leipzig. Op de clubsite deed het bestuur een oproep aan de fans om te helpen tijdens hun ‘Gamma-klusdag’:

0

“De toiletvoorzieningen van het Bruno-Plache-Stadion zijn in de afgelopen weken door vrijwilligers al schitterend opgeknapt, nu moet het buitenaanzicht nog een opfrisbeurt krijgen. In de praktijk betekent dit dat de tribunes en trapportalen vrij gemaakt moeten worden van onkruid, mos en afval. Bovendien willen wij het één en ander voorzien van een fris kleurtje. Wanneer er fans zijn die beschikken over potten gele en/of blauwe verf, verzoeken wij hen zich te melden bij de clubleiding. Uiteraard zal de voltallige selectie en het clubbestuur eveneens de handen uit de mouwen steken en wordt er voor eten en drinken gezorgd…”

Misschien dat ik zaterdag 20 augustus maar even naar Leipzig rijd.

Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Eintracht Braunschweig: 125 jaar oude Traditionsverein

Derby DaysGroundhopping

Ingezonden: Derby van Leipzig

In de actualiteit

November 2017: Brigata Tifosi, ouderwetse Leipzig derby

In de actualiteit

Juli 2017: Lech Poznan in Utrecht, The Great Old is back