In de actualiteit

Even helpen, mensen!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Wat doe je als armlastige Regionalliga-vereniging en je ontvangt Bundesliga-clubs Eintracht Braunschweig en FC Schalke 04 als voorbereiding op het nieuwe seizoen?! Juist, je vraagt je eigen aanhang om te zorgen dat de gasten er netjes bij zitten… Zo ook bij 1.FC Lokomotive Leipzig. Op de clubsite deed het bestuur een oproep aan de fans om te helpen tijdens hun ‘Gamma-klusdag’:

0

“De toiletvoorzieningen van het Bruno-Plache-Stadion zijn in de afgelopen weken door vrijwilligers al schitterend opgeknapt, nu moet het buitenaanzicht nog een opfrisbeurt krijgen. In de praktijk betekent dit dat de tribunes en trapportalen vrij gemaakt moeten worden van onkruid, mos en afval. Bovendien willen wij het één en ander voorzien van een fris kleurtje. Wanneer er fans zijn die beschikken over potten gele en/of blauwe verf, verzoeken wij hen zich te melden bij de clubleiding. Uiteraard zal de voltallige selectie en het clubbestuur eveneens de handen uit de mouwen steken en wordt er voor eten en drinken gezorgd…”

Misschien dat ik zaterdag 20 augustus maar even naar Leipzig rijd.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysGroundhopping

  Ingezonden: Derby van Leipzig

  In de actualiteit

  November 2017: Brigata Tifosi, ouderwetse Leipzig derby

  In de actualiteit

  Juli 2017: Lech Poznan in Utrecht, The Great Old is back

  In de actualiteitIn de fotoreportages

  Leipzig derby