Groundhopping

Even een Bosuiltje knappen

bosuiltje_banner

Het weekend van zaterdag 15 november is er weer eentje zonder competitievoetbal, een non-league weekend dus. Dat houdt dus automatisch in dat we een hele dag overhouden omdat we onze club niet bezoeken en ligt het risico op de loer dat je verplicht wordt om andere bezigheden tentoon te spreiden, die klusjes in huis die al maanden liggen te wachten op afronding, de tuin die winterklaar moet worden gemaakt, (schoon)familie bezoek, het zou zo maar kunnen.

Nou hebben ze in Engeland daar iets op gevonden door op zulke dagen een amateurclub in de buurt met een bezoek te vereren, maar onze vrienden van FC Blogbroeders hebben een beter plan, die gaan op zaterdag 15 november een bezoek brengen aan de oudste club van België, Royal Antwerp FC dat die dag een wedstrijd speelt in het roemruchte Bosuil stadion in Deurne.

Een paar jaar geleden ondernamen ze al een soortgelijke reis, toen ze op zoek gingen naar Wamberto die toen een wedstrijd speelde met zijn club FC Heikant in de tweede Belgische amateurklasse. De verhalen achteraf waren prachtig en de foto’s ook. Een veelgehoorde klacht achteraf is dat deze reis onbekend was bij vele voetballiefhebbers, anders waren er veel meer meegereisd.

En dus hebben de Blogbroeders ditmaal besloten er wel reuring aan te geven en hebben ze op hun website een hoop informatie gegeven over die dag. Iedereen kan mee, er is niets geregeld, je kunt zelf een kaartje kopen bij het stadion en eventueel een hotel boeken. Dat er voor- en na afloop een paar pintjes zullen worden gedronken spreekt voor zich!

Dus als je zin hebt om mee te gaan, bezoek de website en meldt je aan op de Facebook pagina. Dan blijf je op de hoogte van de plannen.

Gogme United
Gogme United is het alter-ego van Marcel Stephan (Amsterdam 1964), Ajacied sinds 1976 en daarmee hekkenhanger pur-sang. Verantwoordelijk voor onder andere onze literaire rubriek In de boeken Naast In de Hekken schrijft Marcel artikelen op z'n weblog Gogme United en is hij de oprichter/eigenaar van Gogme Web Services

Reageren is niet mogelijk.

0 %