Against Modern Football

Enough is Enough

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De laatste maanden en weken horen we een steeds sterker tegengeluid komen uit de Premier League. De hoogste Engelse voetbaldivisie wordt namelijk structureel kapot gemaakt door oliesjeiks en andere bobo’s uit verre windstreken. Jarenlang pikten ze dit, omdat er successen waren op het veld, en de een na de ander duurbetaalde speler voor hun clubs kozen. Nu lijkt de maat vol, alle onzinnige regeltjes en overspannen reacties van stewards en politie ten spijt, laten de Engelsen zich ook weer in de hoogste divisie horen. Onder leiding van, zo lijkt het althans, de mannen van Liverpool FC die de afgelopen weken steeds meer doeken tegen de hoge toegangsprijzen toonden. Afgelopen zondagmiddag zagen wij een mooi gezamenlijk statement voorbij komen van City fans en Liverpool fans. Een meterslange banner met de tekst “£NOUGH IS £ENOUGH” sierde het uitvak en een deel van het thuisvak. Boodschap moge duidelijk zijn: de prijzen zijn te hoog en ze zijn het zat. Keep your head up boys!

enough is enough

(Foto via @spiritofshankly, meer foto’s van deze actie via de klik)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Supporters Girondins de Bordeaux willen hun club terug

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  Against Modern Football

  Voetbal op echt gras: VVV is de volgende