Against Modern Football

Enough is Enough

De laatste maanden en weken horen we een steeds sterker tegengeluid komen uit de Premier League. De hoogste Engelse voetbaldivisie wordt namelijk structureel kapot gemaakt door oliesjeiks en andere bobo’s uit verre windstreken. Jarenlang pikten ze dit, omdat er successen waren op het veld, en de een na de ander duurbetaalde speler voor hun clubs kozen. Nu lijkt de maat vol, alle onzinnige regeltjes en overspannen reacties van stewards en politie ten spijt, laten de Engelsen zich ook weer in de hoogste divisie horen. Onder leiding van, zo lijkt het althans, de mannen van Liverpool FC die de afgelopen weken steeds meer doeken tegen de hoge toegangsprijzen toonden. Afgelopen zondagmiddag zagen wij een mooi gezamenlijk statement voorbij komen van City fans en Liverpool fans. Een meterslange banner met de tekst “£NOUGH IS £ENOUGH” sierde het uitvak en een deel van het thuisvak. Boodschap moge duidelijk zijn: de prijzen zijn te hoog en ze zijn het zat. Keep your head up boys!

enough is enough

(Foto via @spiritofshankly, meer foto’s van deze actie via de klik)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Jeroen
Over de schrijver

Jeroen is fanatiek Feijenoorder die wekelijks heel Nederland door reist om zijn club te steunen in uit- en thuiswedstrijden. Vaak tegen beter weten in. Ondanks de moderne voetbal bioscopen van tegenwoordig probeert hij hier en daar in hekken te klimmen, met als gevolg boze blikken van de stewards.
  Ook leuk om te lezen...
  Start de Normalisatie

  West Ham United: stadionverbod om t-shirt met anti-bestuur slogan

  In de actualiteit

  VAR in Engeland: statistieken, inzichten, oplossingen

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Het dilemma van Wimbledon. Club van supporters of toch de investeerders?

  Against Modern FootballAjax Champions League

  Ajax komt eraan, Londen is in paniek!