In de actualiteit

Enjoy League One!

Altijd leuk, ludieke acties. In het Noordwesten van Engeland staat Blackpool (Premier League) er momenteel beter voor dan aartsrivaal Preston North End, dat twee weken geleden degradeerde uit de Championship. Reden voor de supporters uit de kuststad om dat er even in te wrijven bij de rivalen uit het dertig kilometer oostelijker gelegen Preston. Tijdens de slotwedstrijd van het seizoen vlogen er twee vliegtuigjes over Deepdale met teksten die hun uitwerking niet gemist hebben. De trainer van PNE brieste na afloop dat hij ‘de vliegtuigjes het liefst uit de lucht had willen schieten’.

_52647532_-26

Banners

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Premier League: 10 redenen waarom het geen feest wordt

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Blackpool is eindelijk bevrijd van Owen Oyston

  In de actualiteit

  Opnieuw goedkoopste seizoenkaarten bij Huddersfield Town

  GroundhoppingIn de fotoreportages

  Sfeer snuiven bij Everton