In de actualiteit

Enjoy League One!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Altijd leuk, ludieke acties. In het Noordwesten van Engeland staat Blackpool (Premier League) er momenteel beter voor dan aartsrivaal Preston North End, dat twee weken geleden degradeerde uit de Championship. Reden voor de supporters uit de kuststad om dat er even in te wrijven bij de rivalen uit het dertig kilometer oostelijker gelegen Preston. Tijdens de slotwedstrijd van het seizoen vlogen er twee vliegtuigjes over Deepdale met teksten die hun uitwerking niet gemist hebben. De trainer van PNE brieste na afloop dat hij ‘de vliegtuigjes het liefst uit de lucht had willen schieten’.

_52647532_-26

Banners

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Wedstrijden zonder publiek: met een juichapp je geschreeuw de stadions in sturen

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Newcastle United en Saudi-Arabië: een nieuw dieptepunt

  In de actualiteit

  VAR in Engeland: statistieken, inzichten, oplossingen

  In de actualiteit

  De ongelofelijke week van de Wolves