In de actualiteit

Engelse wedstrijden in Engeland

Niet voor het eerst ontstaat er de laatste weken in Engeland een discussie over het in het buitenland (VS) afwerken van een competitieronde van de Premier League. Dit uiteraard niet omdat de Engelse supporters,  die toch al helemaal worden uitgeknepen zitten te wachten op een potje in New York, maar wel omdat dit natuurlijk reuze interessant is vanuit een commercieel oogpunt.

De supporters van Crystal Palace lieten maandag weten dat Engelse wedstrijden in Engeland moeten worden gespeeld en dat was voor de club (?) een teken om dit protest in de kiem te smoren. Engeland het voetbalwalhalla? In de jaren ’80 misschien…

crystal palace supporters protesteren

crystal palace supporters protesteren

crystal palace supporters protesteren

(foto’s ACTION IMAGES / Matthew Childs | PRO SHOTS)

Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteitVoetbal in MaltaVoetbal in Zuid-Europa

Toeteren in Hamrun! Na 30 jaar is de titel terug!

Against Modern Football

Wees blij dat wij de Mickey Mouse-competitie nog hebben

Against Modern Football

Robin Friday: de zuipende, drugsverslaafde, gestoorde superster van Reading FC

In de actualiteit

Wedstrijden zonder publiek: met een juichapp je geschreeuw de stadions in sturen