In de actualiteit

Engelse wedstrijden in Engeland

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Niet voor het eerst ontstaat er de laatste weken in Engeland een discussie over het in het buitenland (VS) afwerken van een competitieronde van de Premier League. Dit uiteraard niet omdat de Engelse supporters,  die toch al helemaal worden uitgeknepen zitten te wachten op een potje in New York, maar wel omdat dit natuurlijk reuze interessant is vanuit een commercieel oogpunt.

De supporters van Crystal Palace lieten maandag weten dat Engelse wedstrijden in Engeland moeten worden gespeeld en dat was voor de club (?) een teken om dit protest in de kiem te smoren. Engeland het voetbalwalhalla? In de jaren ’80 misschien…

crystal palace supporters protesteren

crystal palace supporters protesteren

crystal palace supporters protesteren

(foto’s ACTION IMAGES / Matthew Childs | PRO SHOTS)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Wedstrijden zonder publiek: met een juichapp je geschreeuw de stadions in sturen

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Newcastle United en Saudi-Arabië: een nieuw dieptepunt

  In de actualiteit

  VAR in Engeland: statistieken, inzichten, oplossingen

  In de actualiteit

  De ongelofelijke week van de Wolves