Duitsland

Energie Cottbus Beker: kraker tegen Bayern

In Duitsland weten ze wel hoe ze het moeten aanpakken met bekervoetbal. In de eerste ronde stroomt iedereen in. Van de lokale clubs die zich geplaatst hebben tot de giganten uit Dortmund en München. En de kleinere club speelt altijd thuis. Dus krijg je heerlijke wedstrijden als Energie Cottbus tegen Bayern München.

Energie Cottbus Beker 

Hoewel de ploeg uit Cottbus een grote geschiedenis heeft, mag zij volgend seizoen gewoon aantreden in de Regionalliga. Dus is deze wedstrijd in de beker tegen de rekordmeister een mooie gelegenheid om oude tijden te doen herleven. Nadeel is wel dat de wedstrijd op de maandagavond werd gespeeld. Afijn, fotograaf Los Misenas was er gelukkig weer bij en wist wederom een gave fotoreportage te maken!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Ultras/fanatieke supporters

  Fotoverslag Duitse Ultra cultuur: Energie Cottbus - VFR Aalen

  In de actualiteit

  Degradant HSV bereikt Halve Bekerfinale

  Groundhopping

  Schalke 04 - Fortuna Düsseldorf: heerlijke bekeravond

  In de videotheek

  Celtic-supporters annexeren München