Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de videotheek

En toch won Groningen

We hebben ze allemaal wel voorbij zien komen, de kansloze beelden van een stelletje Franse hersenlozen in Groningen. Dat je elkaar nog een beetje uitdaagt is van alle tijden, maar als je denkt dat het tof is om hardwerkende horeca-mensen te duperen door een onzinnige stoelendans te organiseren dan ben je echt zo dom als het achtereind van een varken. Dat je en passant ook nog wat ouderen de stuipen op het lijf jaagt met je idiote gedrag maakt het nog stommer allemaal.

Maar goed, wat we eigenlijk wilden doen is complimenten geven aan de mensen van Groningen Fanatics die een werkelijk schitterend doek toonden voor aanvang van de wedstrijd. Groningen mag dan als club een maatje te klein zijn voor een grootmacht als Olympique Marseille, de supporters wonnen glansrijk gisteren!

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: ADO Europa in!

  FrankrijkIn de actualiteit

  Supporters Olympique Marseille laten zich gelden in finale

  In de Boeken

  Cupkoorts FC Groningen: de droom van elke supporter

  In de Boeken

  Preview Cupkoorts: de Z-side blowt chauffeur onwel