In de videotheek

En toch won Groningen

In de Hekken Shop

We hebben ze allemaal wel voorbij zien komen, de kansloze beelden van een stelletje Franse hersenlozen in Groningen. Dat je elkaar nog een beetje uitdaagt is van alle tijden, maar als je denkt dat het tof is om hardwerkende horeca-mensen te duperen door een onzinnige stoelendans te organiseren dan ben je echt zo dom als het achtereind van een varken. Dat je en passant ook nog wat ouderen de stuipen op het lijf jaagt met je idiote gedrag maakt het nog stommer allemaal.

Maar goed, wat we eigenlijk wilden doen is complimenten geven aan de mensen van Groningen Fanatics die een werkelijk schitterend doek toonden voor aanvang van de wedstrijd. Groningen mag dan als club een maatje te klein zijn voor een grootmacht als Olympique Marseille, de supporters wonnen glansrijk gisteren!

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
FrankrijkIn de geschiedenisboeken

In de geschiedenisboeken: Stade Vélodrome

In de actualiteit

Marseille viert weer feest: passie wint van geld

In de actualiteitIn gesprek met

In gesprek met: Tom van Weert

Dit was het weekend

Dit was het weekend