In de videotheek

En toch won Groningen

We hebben ze allemaal wel voorbij zien komen, de kansloze beelden van een stelletje Franse hersenlozen in Groningen. Dat je elkaar nog een beetje uitdaagt is van alle tijden, maar als je denkt dat het tof is om hardwerkende horeca-mensen te duperen door een onzinnige stoelendans te organiseren dan ben je echt zo dom als het achtereind van een varken. Dat je en passant ook nog wat ouderen de stuipen op het lijf jaagt met je idiote gedrag maakt het nog stommer allemaal.

Maar goed, wat we eigenlijk wilden doen is complimenten geven aan de mensen van Groningen Fanatics die een werkelijk schitterend doek toonden voor aanvang van de wedstrijd. Groningen mag dan als club een maatje te klein zijn voor een grootmacht als Olympique Marseille, de supporters wonnen glansrijk gisteren!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %