In de actualiteit

En toch is het pijnlijk…

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

We staan hier net als de meeste volgers niet echt bekend als enorme supporters van landenteams, maar de eerlijkheid gebiedt ons wel te zeggen dat we het uiteindelijk toch gewoon jammer vinden dat “we” niet meedoen. Natuurlijk gaan we die gekke generaal en die andere gesponsorde clowns niet missen, maar een land als Nederland hoort gewoon altijd te spelen op zo’n toernooi, al is het maar omdat je dan weer een mooi excuus hebt om een kratje leeg te trekken. In de landen om ons heen vinden ze het leuk dat “wij” er niet bij zijn in ieder geval, zo deed het Duitse hoofdkantoor van Netflix een duit in het zakje door erop te wijzen dat je bij de online videodienst wel gewoon Oranje kunt kijken. Een beetje pijnlijk is het dus toch wel…

Cj-PkOWUkAAy8ae.jpg large

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  ColumnsIn de actualiteit

  Oranje clowns: Plaatsvervangende schaamte

  In de actualiteit

  Oranje staat niet stil bij aanslag Utrecht

  Shall we sing a song for you

  I wanna stay here and drink all your beer!

  In de actualiteit

  Kijken jullie mee Oranje?