De wedstrijd tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen van afgelopen zondag stond vooral in het teken van Nick Baggerman, een ADO-supporter die onlangs op 41-jarige leeftijd overleed. Een prachtig doek, enkele fakkels en het meezingen van “You’ll never walk alone” zorgden voor een emotioneel eerbetoon vol kippenvel. Zie de indrukwekkende beelden hieronder.

Beelden

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  1. […] De avond ervoor waren we samen, allemaal. Je praat met elkaar, lacht met elkaar en hebt het gezellig, niet wetende dat dit de laatste keer is. Een laatste keer die veel waardevoller is dan je je op dat moment kunt beseffen. We zwaaiden elkaar uit, een hand, een knuffel. Tot morgen mannen. De morgen zou er wezenlijk anders uitzien dan vooraf bedacht. Dit verhaal wil ik graag met jullie delen om de kracht van voetbal aan te geven, na het overlijden van niet alleen Rico, maar ook dat van Feijenoorder Giovanni en ADO-supporter Nick. […]

Reageren is niet mogelijk.